Hylke Tromp

Driedaagse tocht Nieuwkoopse Plassen (dag 2)

Datum/Tijd
28/04/2020
Hele dag


Maandag 27 t/m woensdag 29 april varen we vanaf de Kagerplassen naar de Nieuwkoopse Plassen en terug. Vorig jaar deden we een tweedaagse met een prachtige route over onder meer de Drecht en de Amstel op de heenweg en terug over de Oude Rijn.
Dit jaar hebben we een extra dag, die we als de wind mee zit gebruiken om vanaf Noorden naar Woerden te zeilen over het riviertje de Grecht dwars door mooie natuur.

Deelname staat open voor Vrienden van de Hylke Tromp (aanmelden via info@hylketromp.nl) en voor vrijwilligers van De Balgerij (aanmelden via deze website). Er is een maximum aantal deelnemers per dag. Wie wil kan in Noorden overnachten (we leggen waarschijnlijk aan bij hotel-restaurant De Watergeus), het is ook mogelijk om op eigen gelegenheid met de auto te ‘pendelen’ tussen Warmond en Noorden.
We dineren de 1e en 2e dag gezamenlijk en ontbijten de 2e en 3e dag eveneens gezamenlijk.

Reserveringen


Aansprakelijkheid

De Hylke Tromp is door de stichting verzekerd, er is onder meer een aansprakelijkheidsdekking en een dekking voor ongevallen van opvarenden. Mocht zich onverhoopt een situatie voordoen waarbij sprake is van (ten dele) niet verzekerde schade, dan is de regel dat de bemanning deze gezamenlijk betaalt. Het is immers niet redelijk om bijvoorbeeld in zo’n geval schade op een trainer of schipper te verhalen. Door je aan te melden stem je in met deze regel.