Hylke Tromp

DankJeWel Zeiltocht (7) zaterdag 12-16 uur

Datum/Tijd
25/06/2022
12:00 - 16:00


De vrijwillige bemanning van de traditionele platbodem Hylke Tromp organiseert voor alle medewerkers van de intensive care van het LUMC en het Alrijne Ziekenhuis een gratis zeiltocht op de Kagerplassen.

Dit als dank  voor de inzet van ziekenhuismedewerkers in corona-tijden. Ziekenhuismedewerkers hebben de afgelopen twee jaar “alle zeilen moeten bijzetten” en deze zeiltochten zijn een manier om de grote waardering hiervoor te laten blijken.

Je kunt hieronder voor deze tocht reserveren. Je krijgt dan een e-mail dat je aanvraag is ontvangen en enige tijd later de bevestiging van je reservering (tenzij het maximum aantal deelnemers bereikt is, dan ontvang je een afwijzing).

Wil je uiterlijk 20 minuten voor aanvang van de tocht aanwezig  zijn bij het clubhuis van zeilvereniging De Balgerij op het eiland Koudenhoorn in Warmond s.v.p.?
Denk aan geschikte kleding, zonnebrand e.d.! Onder “Recente berichten” op de homepage vind je meer informatie en tips!

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Aansprakelijkheid

De Hylke Tromp is door de stichting verzekerd, er is onder meer een aansprakelijkheidsdekking en een dekking voor ongevallen van opvarenden. Mocht zich onverhoopt een situatie voordoen waarbij sprake is van (ten dele) niet verzekerde schade, dan is de regel dat de bemanning deze gezamenlijk betaalt. Het is immers niet redelijk om bijvoorbeeld in zo’n geval schade op een trainer of schipper te verhalen. Door je aan te melden stem je in met deze regel.