Vrienden & Sponsors

De Hylke Tromp is er ook voor u!

Deze traditionele platbodem is van het type “Kagenaar”. Dit type schepen was 100 jaar geleden frequent in gebruik bij bedrijven en boeren in de omgeving van de Kagerplassen. Er zijn nu nog maar vier Kagenaars in de vaart. Beleef de scheepshistorie van toen, steun de instandhouding van dit varend erfgoed, steun het onderhoud én het in de vaart houden van de Hylke Tromp – word Vriend van de Hylke Tromp !

Vriendentocht

Jaarlijks organiseert de Stichting Traditionele Zeilvaart Warmond vriendentochten. We verkennen dan met de “Vrienden van de Hylke Tromp” een middag lang al zeilend de Kaagse wateren. Voor een luttel bedrag van € 100 per jaar wordt u “Vriend van de Hylke Tromp” en kunt u, desgewenst met een introducé, mee met deze fantastische tochten. De tochten zijn eind mei en half september. Voor de juiste data neemt u contact met ons op of kijkt u op deze website.

Nieuwsbrieven

Vriend worden

U wordt “Vriend van de Hylke Tromp” door onderstaand formulier in te vullen en te versturen. U krijgt dan een factuur voor de jaarlijkse donatie van € 100. De stichting heeft sinds januari 2017 de status van culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). U mag uw donatie dus bij uw aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting als gift aftrekken.

Velden met een * zijn verplicht

De restauratie van de Kagenaar werd gesponsord door:

Rabobank Bollenstreek
Fonds 1818 Den Haag
G. Visser Warmond
H. Stol Warmond
L. Hartman Warmond
Th. de Groot Warmond
C. van den Aardweg Warmond
Horlings, Brouwer & Horlings Accountants Amsterdam
E.M.H. Matias-Vonk Heemskerk
Engelberta Hoeve Leiden
Van Diest  Warmond
VSL Air-O-Vent Katwijk
P.H.M. Hilders Warmond
J.P. Oudshoorn Warmond
Molenaars Loodgietersbedrijf Warmond
MCS Arbo Warmond
M.A.J. Smitsloo Oegstgeest
J. Staal Warmond
P.J.F. Uyttewaal Warmond
J. de Vink Reeuwijk
L. Tromp Oegstgeest
Schipholfonds Schiphol