Hylke Tromp

DankJeWelZeiltocht voor zorgpersoneel Bernardus en hospice Sassenheim (2)

Datum/Tijd
10/09/2022
15:30 - 20:30


De vrijwillige bemanning van de traditionele platbodem Hylke Tromp nodigt hierbij alle medewerkers (vrijwilligers en professionals) van verzorgingshuis Bernardus en het hospice in Sassenheim uit voor een gratis zeiltocht op de Kagerplassen.

Dit als dank  voor hun inzet in corona-tijden. Zorgmedewerkers hebben de afgelopen twee jaar “alle zeilen moeten bijzetten” en deze zeiltochten zijn een manier om de grote waardering hiervoor te laten blijken. We organiseren 3 tochten in het weekend van 10-11 september:

Tocht 1: zaterdag 10 sept. 10-15 uur (incl. eenvoudige lunch)

Tocht 2: zaterdag 10 sept. 15.30-20.30 uur (incl. eenvoudige maaltijd)

Tocht 3: zondag 11 sept. 9-12.30 uur (incl. koffiestop).

Onderweg leggen we aan bij een restaurant, mogelijk gemaakt door vele gulle gevers uit dank voor de extra inspanningen van zorgmedewerkers in corona-tijden.

 

Het maximum aantal deelnemers per tocht is 12. Je kunt ook per groepje van max. 4 personen inschrijven. Na inschrijving ontvang je een bevestiging en een paar dagen vóór de tocht ontvang je per e-mail informatie met bijzonderheden (route naar de boot, kledingtips e.d.).

Ben je zorgmedewerker en wil je graag eens mee, maar zijn alle tochten al vol of zit er geen geschikte datum voor je bij? Laat ons dat vooral weten (via info@hylketromp.nl), dan zoeken we een oplossing!

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Aansprakelijkheid

De Hylke Tromp is door de stichting verzekerd, er is onder meer een aansprakelijkheidsdekking en een dekking voor ongevallen van opvarenden. Mocht zich onverhoopt een situatie voordoen waarbij sprake is van (ten dele) niet verzekerde schade, dan is de regel dat de bemanning deze gezamenlijk betaalt. Het is immers niet redelijk om bijvoorbeeld in zo’n geval schade op een trainer of schipper te verhalen. Door je aan te melden stem je in met deze regel.