Hylke Tromp

Lekker Zeilen Met De Hylke (6)

Datum/Tijd
17/07/2023
18:30 - 22:00


Actieve zeiltochten over de Kagerplassen voor iedereen die wil ervaren hoe dit schip zeilt en er wat van wil leren!

Maximaal 8 deelnemers per tocht , zodat een ieder actief mee kan doen; dat wil zeggen assisteren bij het hijsen en strijken van de zeilen, bij het bedienen van de fok en de zwaarden en bij het sturen! (Voor diegenen die dat willen, gaan wij wat dieper op de materie in…)

Gezien de ervaringen van vorig jaren wordt het weer een geweldig leuke belevenis voor jong en oud!

Als de wind het toelaat, maken we onderweg een stop maken voor toiletgebruik en eventueel een kleine consumptie.

De bijdrage (voor onderhoud, verzekering en mogelijk maken van gratis tochten voor goede doelen) is € 15 [1], contant aan boord te betalen.

Wordt ook “Vriend(in van de Hylke Tromp”!
Vrienden van de Hylke mogen met een introduce gratis met de LekkerZeilen-tochten mee. En krijgen ook uitnodigingen voor andere tochten!

De Hylke vaart met gasten in principe uit tot en met windkracht 4 Beaufort. En als er geen of weinig wind is, kunnen we vaarbomen, jaaglijnen of de motor gebruiken.

Alle deelnemers krijgen circa twee dagen van tevoren nog een e-mail met nadere informatie.

[1] Voor mensen met een smalle beurs: € 10 (15 juli: € 15).

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.

Aansprakelijkheid

De Hylke Tromp is door de stichting verzekerd, er is onder meer een aansprakelijkheidsdekking en een dekking voor ongevallen van opvarenden. Mocht zich onverhoopt een situatie voordoen waarbij sprake is van (ten dele) niet verzekerde schade, dan is de regel dat de bemanning deze gezamenlijk betaalt. Het is immers niet redelijk om bijvoorbeeld in zo’n geval schade op een trainer of schipper te verhalen. Door je aan te melden stem je in met deze regel.