Hylke Tromp

LekkerZeilenMetDeHylke (5)

Datum/Tijd
31/08/2022
18:30 - 21:30


Ook dit zeilseizoen organiseren we (vijf) tochten voor een ieder die actief mee wil zeilen met onze mooie Kagenaar: zaterdag 16 juli (hele dag), dinsdag 26 juli (avond), woensdag 3 augustus (avond), dinsdag 23 augustus (avond) en woensdag 31 augustus (avond).
Maximaal 8 deelnemers, zodat een ieder daadwerkelijk aan het werk kan.
Bijdrage voor onderhoud en verzekering € 12,50 p.p. (€ 25 voor 16 juli hele dag) – Vrienden van de Hylke Tromp mogen zonder betaling mee.

Als de wind het toelaat is de bedoeling dat we onderweg altijd een stop maken voor toiletgebruik en een kleine consumptie. We varen in principe uit tot en met windkracht 4.
Alle deelnemers krijgen circa twee dagen tevoren een e-mail met handige informatie.

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.

Aansprakelijkheid

De Hylke Tromp is door de stichting verzekerd, er is onder meer een aansprakelijkheidsdekking en een dekking voor ongevallen van opvarenden. Mocht zich onverhoopt een situatie voordoen waarbij sprake is van (ten dele) niet verzekerde schade, dan is de regel dat de bemanning deze gezamenlijk betaalt. Het is immers niet redelijk om bijvoorbeeld in zo’n geval schade op een trainer of schipper te verhalen. Door je aan te melden stem je in met deze regel.