Hylke Tromp

NOCK Natuurtocht – Boterhuispolder **GEANNULEERD**

Datum/Tijd
28/04/2024
12:15 - 17:30


Vanwege de verwachte te harde wind is deze tocht afgelast.

 

Het Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn organiseert een vaartocht met de Hylke naar de Boterhuispolder voor een weidevogelexcursie.
Meer informatie op de website van het NOCK: www.koudenhoornontdekken.nl.

In de Boterhuispolder bezoeken we de boerderij van Bert van Leeuwen, die ons ook tekst en uitleg zal geven over de stand van zaken. Vanwege de te maken kosten vragen wij u een bijdrage van € 15,00 euro voor volwassenen en €7,50,- euro voor kinderen tot 12 jaar. (a.u.b. contant te voldoen.)

Een of twee dagen voor de excursie krijgt u nog nadere informatie; onder andere omtrent de exacte opstapplaats. (voor de volledigheid: meevaren is voor eigen risico.)

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Aansprakelijkheid

De Hylke Tromp is door de stichting verzekerd, er is onder meer een aansprakelijkheidsdekking en een dekking voor ongevallen van opvarenden. Mocht zich onverhoopt een situatie voordoen waarbij sprake is van (ten dele) niet verzekerde schade, dan is de regel dat de bemanning deze gezamenlijk betaalt. Het is immers niet redelijk om bijvoorbeeld in zo’n geval schade op een trainer of schipper te verhalen. Door je aan te melden stem je in met deze regel.