Hylke Tromp

NOCK Natuurtocht – Op zoek naar roofvogels GEANNULEERD

Datum/Tijd
16/06/2024
13:30 - 16:30


Wat is er mooier voor een vogel – natuurliefhebber om het vogelleven nu eens vanuit een andere dimensie – namelijk vanaf het water – te beleven. Watervogels, weidevogels, roofvogels, het hele scala trekt aan ons voorbij (met een beetje geluk) De middag van deze tocht staat weliswaar in het teken van de roofvogel, maar hopelijk zien we nog veel meer! Geniet van de zwaluwen, die het luchtruim kiezen om hun acrobatische vliegkunsten te showen terwijl grauwe en Canadese ganzen met hun jongen zoeken naar jong gras of in familieverband in het water peddelen. Hogerop in het luchtruim zweven de buizerd en de kiekendief op de thermiek al speurend naar een hapje voor de nacht. De kievit en de scholekster prikken met hun lange snavels in het gras op zoek naar insecten.
Daarom organiseert het Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn op zondagmiddag 16 juni van 13.30 uur – 16.30 uur een zwerftocht over de Kagerplassen met de Warmondse Kagenaar “Hylke Tromp”.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Aansprakelijkheid

De Hylke Tromp is door de stichting verzekerd, er is onder meer een aansprakelijkheidsdekking en een dekking voor ongevallen van opvarenden. Mocht zich onverhoopt een situatie voordoen waarbij sprake is van (ten dele) niet verzekerde schade, dan is de regel dat de bemanning deze gezamenlijk betaalt. Het is immers niet redelijk om bijvoorbeeld in zo’n geval schade op een trainer of schipper te verhalen. Door je aan te melden stem je in met deze regel.