Hylke Tromp

Open Monumentendagen (4)

Datum/Tijd
09/09/2023
16:00 - 17:30


De Hylke Tromp doet als erkend Varend Erfgoed natuurlijk mee aan de Open Monumentendagen!

Tijdens dit weekend kunnen HONDERD mensen met onze Kagenaar meezeilen!

Zowel op zaterdag als op zondag varen we vanaf de steiger bij het strandje bij het Joppe af om 10 uur, 12 uur, 14 uur en 16 uur. Een tochtje duurt ongeveer 1,5 uur en er kunnen per keer 12 personen mee.
De vrijwillige bemanning van de Hylke is blij om deze zeiltochten gratis te kunnen aanbieden – maar het staat iedereen natuurlijk vrij om een vrijwillige bijdrage te geven voor onderhoud en verzekering van de Hylke Tromp én het op die manier ook mogelijk te maken dat we gratis tochten aan GoedeDoelen kunnen blijven aanbieden ;-).

In dit weekend zijn ook de Schippertjesdagen Warmond – plan dus voor of na uw zeiltocht met de Hylke Tromp wat extra tijd in om dit evenement te bezoeken!

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.

Aansprakelijkheid

De Hylke Tromp is door de stichting verzekerd, er is onder meer een aansprakelijkheidsdekking en een dekking voor ongevallen van opvarenden. Mocht zich onverhoopt een situatie voordoen waarbij sprake is van (ten dele) niet verzekerde schade, dan is de regel dat de bemanning deze gezamenlijk betaalt. Het is immers niet redelijk om bijvoorbeeld in zo’n geval schade op een trainer of schipper te verhalen. Door je aan te melden stem je in met deze regel.