Hylke Tromp

Word een vaardige platbodemzeilmaat

Datum/Tijd
29/04/2024
18:30 - 22:00


Deze ‘opleiding’ is alleen bestemd voor leden (en wachtlijsters) van zeilvereniging De Balgerij. Bent u geen lid maar wilt u wel eens meezeilen en meehelpen op de Hylke? Laat dat weten via info@hylketromp.nl en we plaatsen u op de e-maillijst voor uitnodiging voor een “LekkerZeilenMetDeHylke”-avond.

Ontdek de magie van het platbodemzeilen en word een onverschrokken maat op de Hylke Tromp! Met deze opleiding dompel je jezelf onder in een eeuwenoude traditie terwijl je vaardigheden leert voor de uitdagingen op hedendaags vaarwater. Voor een schipper is een ervaren maat onontbeerlijk. Goed maatwerk zorgt voor rust en veiligheid aan boord.

Doordat alle maten dezelfde basisvaardigheden kennen, kan een schipper in weer en wind op je vertrouwen. Andersom weet jij wat schippers bedoelen, hoe het schip reageert en wat je kunt doen in een noodsituatie.

Frank, ervaren schipper geeft je deze training direct aan boord. Volg je alle opleidingsmomenten, dan ben je klaar voor de praktijk. Je laat zien dat je gasten aan boord verantwoord en stoer kunt laten genieten van ons erfgoed.

Schrijf je nu in en zet koers naar een nieuwe dimensie in je zeilcarrière!

Max aantal deelnemers 6.

De opleiding vind plaats op een aantal maandagavonden met een eerste bijeenkomst op 29 april. Afhankelijk van o.a. de weersomstandigheden is de eerste avond op het water danwel in het clubhuis De Windroos. Voor vragen kun je mailen naar Frank: hylke@vaarkunst.nl
N.B. Als je wilt meedoen, moet je én inschrijven op deze Hylke-website én dit webformulier invullen en verzenden:

https://forms.gle/g1vhR8Yiw2bKPZnb9

 

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.

Aansprakelijkheid

De Hylke Tromp is door de stichting verzekerd, er is onder meer een aansprakelijkheidsdekking en een dekking voor ongevallen van opvarenden. Mocht zich onverhoopt een situatie voordoen waarbij sprake is van (ten dele) niet verzekerde schade, dan is de regel dat de bemanning deze gezamenlijk betaalt. Het is immers niet redelijk om bijvoorbeeld in zo’n geval schade op een trainer of schipper te verhalen. Door je aan te melden stem je in met deze regel.