In het weekend van 28 en 29 juli vindt in Leiden voor het eerst Sail Leiden plaats, een groots opgezet evenement. In de binnenstad zullen meer dan 200 historische schepen afmeren en uiteraard is de Hylke als bijna honderdjarige Kagenaar daarbij aanwezig!

In de dagen vóór Sail Leiden, op woensdag 25 tot en met vrijdag 27 juli, zijn veel van deze schepen al bij Warmond te bewonderen. Ook Sail Warmond heeft een uitgebreid programma en ook hieraan zal de Hylke natuurlijk meedoen.

Programma Hylke Tromp:

  • Op donderdagmiddag 26 juli varen we mee in de Scheepsparade, die van 15 tot 17 uur door de Leede zal varen.
  • Vrijdagmiddag 27 juli is de Sail-In naar Leiden, die van 10 tot 15 uur door de Zijl zal varen.
  • In het weekend van 28 en 29 juli ligt de Hylke in Leiden aan de kade van het Ankerpark, naast de oude meelfabriek. Daar zijn diverse kinderactiviteiten en aan boord van de Hylke kunnen kinderen een leerzame en leuke puzzeltocht doen.

 

Komt u even kijken aan boord? Natuurlijk zijn uw (klein)kinderen ook welkom!

Meer informatie: